onsdag 8 april 2009

Färdigt!

Nu är det äntligen färdigt i killarnas rum! Det blev SÅÅÅ fint! Målaren blev klar igår och nu på morgonen flyttade vi in alla tunga möbler. Och ÄNTLIGEN kunde vi flytta ut vår stora blåa soffa från sovrummet. Den har ju stått där ända sen i början av januari då dom bröt upp golvet pga vattenskadan. Det är så himla skönt att vara av med den från sovrummet för den har verkligen stått i vägen!
Hela förmiddagen har gått åt till att bära upp alla grejer från lekrummet upp i stora L´s gamla rum. Det rummet är nämligen numera lekrum med skrivbord etc och lilla K´s gamla rum är numera sovrum åt bägge killarna! Det känns som att vi kör lite "tvärtom" mot alla andra och låter killarna dela rum NU och inte när dom var mindre! Men det här kändes som en bra lösning eftersom vi får plats med alla leksaker i ETT rum nu och dom dessutom inte behöver ha varsitt skrivbord utan kan dela på stora L´s! Så nu börjar gamla lekrummet sakta tömmas på grejer och då är det snart dags att ta itu med DET renoveringsprojektet!
Nu tittar solen fram efter en ganska molnig förmiddag så det börjar bli dags att klä på killarna och gå ut och leka på tomten lite. Sen tänkte jag ta iväg dom till ett av mina favvofik. Dom har suverän latte och massa gott fikabröd. Läget är inte det roligaste eftersom det ligger i anslutning till Byggole ute i Nacka. Fiket heter "Bageri Kaveln" tror jag. Rekommenderas varmt och kanske kan gubben (för det är väl oftast han?) gå på Byggole medans frugan fikar med barnen??
När man ändå är i området så kan man ju göra ett besök på "Barnens Hus" (leksaksaffären nere vid ICA Maxi) också, om man är beredd på att stå emot tjat från ungarna. En gång valde vi faktiskt mellan att gå på Junibacken eller "bara" åka dit och jag kan ju säga att barnen verkade ha lika kul där som dom hade haft på Junibacken. OCH det blev mycket billigare för mamma och pappa (även om det årets julklappar inhandlades just då i smyg).

Nähä, nu ska altandörren upp och ungarna ut!

Öppet på långfredag i butiken kl.12-15 och påskpresent till de första betalande kunderna!

/Sussi

Inga kommentarer: