fredag 27 december 2019

Guldstjärna

Gissar att ingen längre läser min blogg så jag tänkte använda den som en slags dagbok den närmsta tiden. Och OM nån läser; välkommen och håll tillgodo med mitt liv!
Dagens guldstjärna tilldelas mig eftersom jag denna årets sista arbetsdag (för mig alltså) CYKLADE till och från jobbet! Hade bestämt igår kväll att det fick blir cykling då jag inte hade nåt månadskort och eftersom det varit så milt väder. Döm om min förvåning när jag kom upp ur källaren i full cykelutstyrsel att det var SNÖ på backen. Bet ihop och drog iväg. När jag kommit typ 500 meter så började det snöa. Jag var så häääär nära att ställa cykeln vid Sandsborg och ta tunnelbanan till jobbet, men jag härdade ut. Det tog säkert tio minuter längre tid än vanligt, men vad gör väl det när man kände sig som värsta hurtbullen när man väl kom till jobbet. På hemvägen var det en liiiten strimma sol kvar och det hann inte riktigt bli mörkt innan jag sladdade in vid garaget.

Nåväl. Anledningen till att jag ”behöver” skriva dagbok är att jag behöver lite peppning för mig själv att gå ner ett antal kilo i vikt. Jag har sen i februari/mars ätit en medicin som gör att jag gått upp vikt. Om det beror på själva medicinen eller för att jag fått ökad aptit vet jag inte men det är ju egentligen oväsentligt. Fördelen med medicinen är att jag äntligen SOVER ordentligt för första gången på typ femton år. Man får kanske ta det onda med det goda, men nu har jag kommit till en gräns där jag inte mår bra i kroppen längre. Nu ska vi bara klara av ett nyår och sen är det nya tider härhemma, både såväl gällande kosten som träningen. Det blir till att köpa ett Friskiskort efter nyår och sen gå och träna efter jobbet några gånger i veckan. Alternativt köpa en elcykel och kämpa på till och från jobbet🤔!
Over and out för idag!

Inga kommentarer: