torsdag 16 september 2010

Idétorka

Jag tror jag utnämner september till en bloggfri månad helt enkelt. Har haft SÅ mycket att göra att jag inte hunnit med att uppdatera bloggen. Det har, i och med butikens nedläggning, inte varit min prio ett. Jättetråkigt kan tyckas, men "de e mycke nu". Den här veckan är extremt stressig dessutom med maken på andra sidan jordklotet, närmare bestämt i Brasilien. En normal vecka hade det inte varit nån match att vara själv med kidsen, men det här BLEV inte en normal vecka. Det visade sig nämligen att stora L´s lag har hand om serveringen i kafeterian på IP denna vecka. Och det nådde laget i måndags eftermiddag! Servering ons, tors, fre kl.17-21 samt lör kl.08-18. Turerna har varit många! Det har svishat mail mellan alla föräldrar i en hastighet man inte trodde var möjlig. Själv fick jag (för att skammen å min man lagledarens vägnar inte skulle bli för stor) ta på mig två pass. Så ikväll mellan 19-21 hittar ni mig och grannen krängandes korvar och annat på IP. Har även ett pass på lördag mellan 14-16. Ikväll står vi för stängningen dessutom och det innebär även städning och diskning. På lördag är det ganska soft för då har jag ju varken öppning eller stängning. Nåväl, även om det var med kort varsel så ska det nog gå bra. Vi fick ihop tillräckligt med föräldrar som ställde upp och dessutom har barnen en snäll mormor som kommer och tar dom ikväll när jag har tjänstgöring!
Imorgon blir det galonisar på och packa ryggsäck som gäller för då ska jag vara med lilla K hela dagen på sexårs! Ska bli skoj. Jag har lite dålig koll på barnen i klassen så edt ska bli kul att få lära känna dom lite bättre och kanske tom lära sig vad barnen heter.
Nästa fredag ska jag vara med stora L i tvåan och då har jag tom varit så modig att jag bad att få hålla i musiklektionen en stund! Får väl se hur det går!

Jag lovar att bli lite duktigare på bloggandet framöver!

/Sussi

Inga kommentarer: