söndag 6 mars 2011

Hjälp!

Imorgon smäller det! Första dagen som jag inte ska gå till jobbet! Jag ska mjukstarta dagen med ett beök på ett labb för att lämna lite blodprover etc. Bara för att utesluta att jag inte är glutenintolerant eller laktosintolerant bla. Sen får jag leva med min mage....
När jag kommer hem (efter en långpromenad) så tänker jag sätta igång med Administration A. Idag beställde jag även böcker till Företagsekonomi A, Organisation & Ledarskap samt Arbetsmiljö & Säkerhet. Beställde även kursen till Företagsekonomi A. Så nu kan jag köra dessa lite paralellt. Ska bli kul att logga in för första gången och se hur det verkligen fungerar!
Lite nervös är jag allt, det ska erkännas. Blir intressant att se hur många kurser jag hinner med innan sommaren. Det är tretton veckor kvar till midsommar om jag räknar bort påskveckan (då vi drar till Ö-vik) samt en vecka i slutet av maj när jag drar till London bla. Så enligt "heltidsstudieprincipen" så bör jag inte hinna med mer än fem kurser a´ 50 poäng. Men eftersom jag pluggar ungefär på halvtid så vete sjutton. Samtidigt vill jag inte läsa för sakta... Vi får se helt enkelt.

/sussi

3 kommentarer:

viral blog sa...

Awesome post thank u :)

dissertation writing help sa...

thanks a lot for the post! very interesting!

term paper writing sa...

Nice effort, very informative, this will help me to complete my task. Thanks for share it keep it up.