tisdag 16 mars 2010

Nämen, serru!

Har inte haft tiiiiid att blogga på en vecka! Har gjort så fantastiskt mycket skojsigt så ni aaaanar inte!
I onsdags var det långt rep med kören inför konserten.
I torsdags hade jag ju ÖPPET.
I fredags hade jag ju också ÖPPET!
MEN! (Irving kunde inte sagt det bättre...och hallååååå, vart är Let´s Dance på väg???)
I fredags kväll var jag på skön date med min kompis Y. Henne träffade jag första gången för (nästan på dagen) 15 år sen. Det var på en 25-årsfest och vi fann varann bums!
Genom åren har vi busat runt på stans innekrogar, men mestadels varit alldeles fantastiskt skötsamma! Hon var tärna på vårt bröllop för tio år sen och i gengäld var jag tärna och sjöng på hennes bröllop 2001. Detta bröllop ägde rum i NY eftersom hon gifte sig med en NY-bo! Helt underbart häftigt att vara på ett bröllop i en park i NY!!! Nu är hon skild men omgift med en annan NY-bo! OCH, lyssna nu; DOM BOR RUNT HÖRNET FRÅN BLOOMINGDALES!!!!
Och VARFÖR har jag inte varit där ännu och hälsat på????? Ja, alltså, det är klart att jag hälsat på henne! Första gången var väl hösten -00, när hon precis flyttat dit. Den gången åkte jag själv. Andra gången var då förstås när hon gifte sig och tredje gången var när maken och jag firade tio år tillsammans i juni -07 (och då fick han följa med...). Då skulle hon gifta sig igen några veckor senare! Förra sommaren var dom i Stockholm och hälsade på och NU var hon alltså tillbaka igen! Även om det bara blev några timmar som vi sågs så var det superkul!!! Det känns som att det börjar bli dags att pipa över till NY snart! Dom har ju numera ett gästrum (runt hörnet från Bloomingdales, om ni missade det lite högre upp...) så vad väntar jag på?? Vart ska sleven vara om inte i grytan??? Woodbury Common (och Bloomingdales) HERE I COME!!!
En resa är sanktionerad av maken så det gäller egentligen bara att få tummen ur!!!
Nåväl; i lördags var det rep igen till konserten och på kvällen var det dags för Melodifestivalfinal.
Vi var bjudna utav en av sponsorerna så vi var på hotellet redan vid halv fem för lite drink, mingel, buffé etc. Jättetrevligt! Både Neo och Love Stoned (hette dom så?) var med på minglet. Sen började ju showen redan kl.19, med lite underhållning innan! Ballonger skulle blåsas upp och man skulle läsa instruktionen till ljusstavarna som användes i showen. Vi hade fantastiska platse så vi såg allting superbra! Jag har ju varit på genrepet på finalen några gånger, men det här var häftigare! Stor produktion är det verkligen! Nästa år tar vi med killarna, åtminstone på genrepet! En gång var jag på finalen förresten, men då var Mello så pyttig så då gick den av stapeln i Victoriahallen på Älvsjömässan! Det var 1996 och One More Time vann med "Den Vilda".

Söndagen bjöd på lite aktiviteter för ungarna och sen stor Jubileumskonsert i Engelbrektskyrkan! Det gick jättebra, MEN det var väääldigt tunt i publiken. Och kyrka rymmer ju 1100 personer så det ekade rätt bra! På Lucia tex är det alltid utsålt!

OJ! Höll ju på att glömma att en av mina kompisar blev mamma till en liten tjej natten till söndag!!! I juni fick min kompis C sin dotter C och nu kan jag (beroende på om dom bestämt sig 100%-igt för namnet) skriva IGEN att min kompis C har fått sin dotter C. Visst är det lustigt!!!
Och då har inte mammorna samma namn!
Stort, stort grattis till hela familjen! Jag längtar tills jag får se henne!!!

Det här blev väl det längsta inlägget någonsin, men det bjuder jag på!
Nu: Hjärnkontoret!!!

/S

Inga kommentarer: