tisdag 8 juni 2010

Är det bara jag???

Är det bara jag som har så in i vassen att göra i dessa tider att man inte ens hinner med att blogga??? Nu kanske inte så många av er bloggar, men ni hajjar??? ALLTING ska hinnas med på noll och ingen tid alls!!! I helgen var det killkalas i klassen (handla presenter) och "klassfest" med stora L. Imorgon är det skolavslutning och dagisavslutning och det vet jag varenda kotte att då "ska" det köpas presenter. Jag tycker det är kul i och för sig, men BARA om man har nån liten idé om vad som ska inhandlas och i det här fallet hade jag det INTE. Hade redan handlat till de tre "viktigaste" fröknarna och hade två lite "mindre viktiga" fröknar samt kocken kvar. Nåväl, efter mycket vånda och MÅNGA svängar till diverse affärer så är det nu klart! Som om det inte räckte så har vi stor köravslutning ikväll och DET har ju krävt sin kvinna i presentinhandlingssammanhang!! Jag och ett par till i kören har slagit våra skallar ihop och fixat till riktiga dunderpresenter! Nu tror jag ju inte att dom som det berör egentligen läser min blogg, men man kan ju aldrig så noga veta. Därför berättar jag en annan dag vad det blev!
Sen ska man försöka synka kalendern med maken som precis börjat ett nytt (alldeles oerhört betydelsefullt, och det var INTE ironiskt sagt) jobb i förra veckan. Hur ser det ut med lämningar och hämtningar fram till semestern?? Och VEM tar lilla K till simskolan åtta gånger de närmsta två veckorna??? Sen skulle man ju GÄRNA hinna träffa tjejkompisarna en gång innan semestern också.... Om ni läser det här; vad sägs om måndag efter midsommar typ??? Sen vore det ju trevligt att ta en tur på stan med familjen så här i bröllopstider...men det får ingen prioriteringen just nu. Åsså är det frissan, fotbollsavslutning, middag med ledarna (maken), avtackningsmiddag med gamla jobbet (maken), jazzfestival (maken), sommarskoj med jobbet (jag), säsongsavslutning i butiken (jag) etc etc. Jag ni förstår att man inte hinner blogga så mycket. Men det ska jag säga er att det här livet som jag har nu kunde jag väl aldrig DRÖMMA om när jag för (exakt på dagen) 20 år sedan skrek mig hes i en sång som går så här: "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit stude-enten....FY F_N va vi e bra"
Livet har varit snällt mot mig och jag hoppas att det fortsätter vara det så att jag får sitta här om
20 år och tycka likadant. Grattis till mig som tagit mig igenom de första 20 vuxenåren av mitt liv! Fy f_n vad jag är bra, HURRA!!!!
Nu; dusch, uppiffning, utfodring av barn, tvätthängning, ihopplockning av presenter, packa in i bilen, starta motorn och IVÄG mot sista kvällen med mina härliga körkamrater!!!

/sussi

Inga kommentarer: